Menu
header photo

Charlie Andreasson

Human Right Defender

Bloggar

NYTT.

Nu är det klart att jag tar mig ner till Medelhavet igen och fortsätter arbetet med att undsätta flyende människor till havs. Av de olika projekt som har lockat mig var att köra en karavan med ambulanser till Syrien men det projektet blev det tyvärr inget med, inte heller blev det något med att försöka frakta förnödenheter till den drabbade civilbefolkningen i Jemen. Inte i skrivande stund i alla fall. För vilken organisation och ombord vilket fartyg jag denna gång skall ingå i/segla med kan jag i nuläget inte avslöja, inte heller vilken hamn vi skall utgå ifrån. Jag beklagar detta men det är nödvändigt att hålla det hemligt tills vidare då allt fler stater i Europa med italienska inrikesministern Salvini i spetsen gör vad de kan för att stoppa oss och andra från att rädda liv. Allt jag kan avslöja just nu är att jag ansluter mig i mars för träning inför kommande uppdrag. Donationer tas tacksamt emot.

Här finns flera bloggar. Den aktuella är (Inför) Sjöräddning i Medelhavet 2.0. Du finner den som en underflik till Bloggar på menyn till vänster.

Här finns också en hel del annat, bland annat en ny sida med länkar till Apartheid adventures, en grupp som gör informativa filmklipp med en stor portion humor om vad Israels regering och dess militärapparat gör mot den palestinska befolkningen. Låt dig roas och samtidigt informeras. Men stanna inte där utan ta del vad menyn till vänster har att erbjuda. Välkommen att klicka dig runt.

Go Back