Menu
header photo

Charlie Andreasson

Human Right Defender

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.

Bloggar

 

Här finns flera bloggar. Den aktuella är Sjöräddning i Medelhavet. Du finner den som en underflik till Bloggar på menyn till vänster. Här är dessutom en länk till en kort film om oss, vilka vi är och varför vi behövs. Den är producerad för en fransk publik men avskräcks inte, flera delar är på engelska och är väl värd att titta på.

Jag är åter ombord räddningsfartyget Aquarius för min femte sejour för att göra en ny insats i flyktingräddandet. Detta arbete är endast möjligt via donationer. Allt material som kommer upp på denna hemsida om det arbetet får spridas fritt liksom allt övrigt såsom fotografier och videomaterial du finner bakom flikarna till vänster

Men här finns också en hel del annat, bland annat en ny sida med länkar till Apartheid adventures, en grupp som gör informativa filmklipp med en stor portion humor om vad Israels regering och dess militärapparat gör mot den palestinska befolkningen. Låt dig roas och samtidigt informeras. Men stanna inte där utan ta del vad menyn till vänster har att erbjuda. Välkommen att klicka dig runt.

Go Back