Menu
header photo

Charlie Andreasson

Human Right Defender

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.

Bloggar

NYTT. Jag har fått en förfrågan jag inte kunnat tacka nej till, att segla ner en räddningsbåt från Tyskland till Medelhavet med start den 4/11-18. Som bekant gör den nya italienska regeringen allt de kan för att förhindra att människor på flykt räddas från att drunkna i medelhavets vågor genom att stänga sina hamnar för räddningsfartyg, försöker beslagta räddningsorganisationers fartyg och påverka flaggstater att dra tillbaka fartygsflaggan och därmed förhindra räddningsfartyg från att operera. Självklart är jag hedrad av denna förfrågan och tacksam för donationer som gör mitt deltagande möjligt. För som det tyvärr ofta är så är det återigen friviligorganisationer som får axla ett stor börda när regeringar sviker.

Här finns flera bloggar. I väntan på nästa aktion är den senast aktuella Ship to Gaza 2018 som tog över efter Sjöräddning i Medelhavet. Du finner den som en underflik till Bloggar på menyn till vänster.

Jag skrev under resans gång och la upp en och annan bild. Allt material på denna hemsida om den resan får spridas fritt liksom allt övrigt såsom fotografier och videomaterial du finner bakom flikarna till vänster. Jag måste dock påminna om att mitt arbete endast är möjligt tack vare frivilliga donationer.

Men här finns också en hel del annat, bland annat en ny sida med länkar till Apartheid adventures, en grupp som gör informativa filmklipp med en stor portion humor om vad Israels regering och dess militärapparat gör mot den palestinska befolkningen. Låt dig roas och samtidigt informeras. Men stanna inte där utan ta del vad menyn till vänster har att erbjuda. Välkommen att klicka dig runt.

Go Back